Céginformáció

 

A társaság 2004-ben alakult. A cég elsődleges tevékenységi köre a parkoló üzemeltetés, melyet nagy szakmai tapasztalattal és pozitív visszaigazolásokkal végez.

Cégünk kizárólagos képviselője az olasz D&B Group parkolástechnikai berendezéseinek. Ezen kívül WPS típusú parkolórendszer, illetve a Mammut Bevásárló-és Szórakoztató Központban kiépített Skydata parkolástechnika üzemeltetése cégünk elsődleges profilja.

 

A társaság tevékenységi köre lehetővé teszi, hogy a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelelő, teljes körű szolgáltatást nyújthassunk megrendelőink számára. A munkaképesség megújítása és továbbfejlesztése érdekében rendszeresen oktatjuk dolgozóinkat. A parkolástechnikai berendezések üzemeltetésének és karbantartásának oktatására minden esetben közvetlenül a gyártó cégnél kerül sor.

 

Megrendelőink igénye szerint az ország egész területén vállalunk megbízásokat. Állományunk létszáma lehetővé teszi, hogy igény esetén, új munkahelyen azonnal fel tudjunk állni. Cégünk vezető beosztású dolgozói gondoskodnak arról, hogy az új munkaterület átvétele, az állomány szolgálatba vezénylése zökkenőmentesen, a megbízó számára a lehető legkisebb kellemetlenséggel történjen. Ügyfeleink igényeinek megfelelően munkánkat egységes formaruhában, szükség esetén alkalomhoz külön készített öltözékben látjuk el.

Kapcsolat

Park-Sec Kft.

 

Székhely

1196 Budapest, Jahn Ferenc utca 88.

 

Levelezési cím:

1204 Budapest, Eperjes u. 14.

 

Telefon:

06-(1)-209-9146

Fax:

06-(1)-209-9147

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.